Menu

Permanent Contour® Massage

Permanent Contour® is een therapeutische behandeling die door middel van een kruidenstempelmassage onderliggende blokkades vrij maakt en de energie in het lichaam weer laat stromen.

Een unieke massage gecombineerd met een innovatieve stempeltechniek, waarbij actieve ingrediënten in de diepere huidlagen dringen. Deze behandeling voor het lichaam maakt gebruik van kruiden die net voor bloeitijd zijn geoogst, zodat zij over hun volle aroma beschikken. In combinatie met aangepaste oliën, leidt deze massage tot een onvergetelijke ervaring.

Geniet van heerlijk geurende kruiden in combinatie met constante stoom die uw lichaam en geest in evenwicht brengen. Permanent Contour® helpt tegen stres, vermindert spierspanningen, en wijst de weg naar innerlijke balans.

Prijzen

Permanent Contour® Rug, nek en schouder massage 45€
Permanent Contour® Lichaamsmassage 95€
Permanent Contour® Gelaatsverzorging 70€

Permanent Contour Kruidenstoomstempelmassage

Permanent Contour is een therapeutische behandeling die door middel van manuele massage en kruidenstempelmassage onderliggende blokkades vrij maakt en de energie in het lichaam weer laat stromen. Geniet van de heerlijk geurende kruiden in combinatie met constante stoom van +/- 52 °C die uw lichaam en geest in evenwicht brengen.

Permanent Contour helpt tegen stress, vermindert spierspanning en wijst de weg naar innerlijke rust. Permanent Contour stempels zijn gevuld met puur natuurlijke bloesems, kruiden en zoutkristallen met de beste oorsprong over de hele wereld. U kunt kiezen uit deze kruidenstempels voor uw massage:

Alpine Kruiden

Een krachtige mix die de doorbloeding stimuleert, het metabolisme verbetert en een afkoelend effect heeft...

Algen

Een karakteristieke mix met laminaria digitata die zuiverend en ontgiftend werkt en die de huidcontouren verstevigt...

Old India

De behandeling stimuleert de doorbloeding en voedt de huid. De stempel heeft een sterke, verleidelijke geur...

Wijndroesem

Een uitzonderlijke fruitzurenmix die de huidstructuur verfijnt en de huid langdurig zijdezacht maakt... 

 

back to top